Grondverzet en wegenbouw


Wij hebben jarenlange ervaring met grondwerk en projecten in de civiele techniek. Ga voor mensen met vakmanschap en mensen die op de centimeter nauwkeurig werken. Met onze moderne machines en capaciteit zijn we een interessante partner om mee samen te werken. Onder andere projectontwikkelaars en aannemers, gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat en Waterschappen, maar zeer zeker ook particulieren maken graag gebruik van onze diensten. 

kranen en graafmachines met GPS

GPS gestuurde machines

Onze moderne kranen en graafmachines zijn uitgerust met GPS apparatuur. Hier voeren we het werk exact uit volgens uw digitale projecttekening zonder dat er een landmeter aan te pas komt. Dit betekent nauwkeurigheid tot op de centimeter.


 

rond zeven met mobiele zeefinstallatie

Grond zeven

Met onze mobiele zeefinstallatie kunnen we op locatie grond zeven en ontdoen van verontreiniging zoals grind, puin en hout. Dankzij het compacte formaat van de zeefinstallatie is deze op praktische elke locatie in te zetten. Na het zeven kunnen wij ook de afvoer van de verschillende deelstromen verzorgen.


 

Slopen

Voor het vakkundig slopen van gebouwen bent u bij ons aan het juiste adres. De meeste materialen die vrijkomen bij het slopen kunnen we scheiden en zo weer geschikt maken voor hergebruik. Ook kunnen we u begeleiden met het uitvoeren van een asbestinventarisatie tot en met het daadwerkelijk verwijderen en afvoeren van de asbest.

Straatwerk en bestrating

Wij hebben kundige vakmensen met ervaring in het aanleggen of vervangen van rioleringen en het aanbrengen van bestrating. Dat kan straatwerk zijn voor uw tuinpad tot en met complete bedrijventerreinen.